English further down.

Det här är bilder som finns i Food Pharmacys senaste bok. Jag var med och gjorde 25 bilder som kompletterar alla de bilder som tagits för deras blogg och sen också används i boken. Större delen av bilderna är från bloggen och de har jag inte tagit. Men jag fick vara med att göra dessa 25 väldigt välplanerade och superstylade bilder. Bilder som får ta stor plats i boken. Matstylingen är gjord av den väldigt duktiga Victoria Nordström som jag har jobbat ihop med vid ett tillfälle tidigare. Hon har en väldigt fin känsla för färger, råvaror, uppläggning, komposition, detaljer. Så väldigt inspirerande att få jobba med Victoria. Inspirerande är det ju också att jobba med alla i Food Pharmacy, Mia, Lina och formgivare/AD Anna. Det finns så mycket roliga och kreativa idéer som ger mycket energi.

I denna bok har jag också jobbat med ett kraftigt ljus med blixt. Blixten rakt på motivet. Så jobbade vi redan i förra boken och den stilen har hållit i sig. Bildidéerna, färgerna och rekvisitan har Anna styrt upp, med input från resten av gänget. Det är enkelt men välstylat och maten får ta plats.

These are images from the latest and fourth book by Food Pharmacy. I have made images for all of them. This time only 25 of them since the theme is favourite recipes from their blog and they have therefore used images from the blog. But the 25 photographs I have been involved in are styled to perfection by super food stylist Victoria Nordström. The book exists only in Swedish at the moment, but might be translated in near future.