(In English further down)

Väldigt nära där jag bor finns en gammal smedja. Ett litet falurött hus intill Mälarens mest norra vik i Vårdsätra i södra Uppsala. Smedjan har två rum, i ett av rummen finns kiosken och i det andra rummet hänger just nu några av mina fotografier. Mina grannar som äger den gamla smedjan frågade mig om jag ville visa några av mina bilder i smedjan under sommaren. Det vill jag och nu sitter fyra bilder på de vackra, träfärgade, timrade väggarna att beskåda för alla som vill.

Jag fotograferar mycket runt omkring där jag bor. Naturen är vacker och sjön är vacker och jag fotograferar långt ifrån och nära vid alla årstider. Och hemma är jag ju ofta och det går att hitta intressanta fotoobjekt var man än är egentligen, speciellt i naturen.

Bilderna är utskrivna på 308 g syrafritt papper av 100 % bomull i storleken 50 x 70 cm. Inramning av gallerikvalité.

Smedjan ligger längs strandpromenaden i Vårdsätra (Uppsala), strax norr om badplatsen. Sjön är Ekoln som är en del av Mälaren. Karta här. Öppet Mån-fre 13-19 och Lö-Sö 11-19 under sommaren.

In English: These four images are at the moment on display in an old forge cottage close to my home. The forge is right next to the lake Ekoln in the southern parts of Uppsala. All the images are photographed around here, although this is actually not the theme of the images. I take a lot of images around here since I live here and the nature is very beautiful and inspiring.

The images are on display for the rest the of the summer. Mon-Fri 13-19. Sat-Sun 11-19. Map to Smedjan.

Smedjan