Matpyramiden – food pyramid

Den har matpyramiden har jag satt ihop och fotograferat. Mai-Lis Hellenius har bestämt proportionerna av hur mycket av varje. Bilden är tagen för Sundkurs.se och versionen med linjer och rörelse finns som poster i Hjärt Lungfondens webbshop.

I photographed and put together this Food Pyramid for Sundkurs.se. Man-Lis Hellenius was in charge of the proportions in it. This image with the lines and small moving figures is for sale as a poster in Hjärt Lungfonden’s webshop. 

5 Comments

 1. Hej, kan man beställa fotot av matpyramiden som poster (alltså utan linjer och rörelser)? Eller betala för att trycka upp en egen poster? Det är för privat bruk att sätta upp i köket som inspirerande matguide. MVH, Fredrik

 2. Fantastisk fin bild! Vill höra om möjligheten att använda den och visa den för mina klienter? Jobbar som kostrådgivare och hälsocoach och tycker att den ger en bra bild över en sund kost! Vad finns det för möjligheter till det?

 3. Katarina Eriksson

  January 28, 2021 at 10:46 am

  Hej, Jag skulle verkligen vilja få tag i en poster med denna snygga matpyramid. Jag hittade den inte i Hjärtlungfondens webb-shop. Vet du om den finns att köpa någon annanstans ? Jag arbetar som diabetessköterska och vill ha den på väggen i mottagningsrummet.

 4. Maria Sundberg

  March 11, 2021 at 7:16 pm

  Undrar samma sak som övriga. Skulle vilja ha en till vår skolrestaurang.

 5. Linda Andersson

  March 13, 2021 at 7:55 am

  Hej!
  Jag har samma fråga som föregående insändare. Undrar om din bild finns att köpa som poster någon annanstan? Är både för privat bruk och som dietist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *