We have the studio of our dreams. This will be our last studio, it is where we will stay.

Vi har nu den studion vi drömt om. Detta är vår tredje och sista studio och här kommer vi förbli. Liselotte har fått bygga sitt stora drömkök och jag har en fotostudio med fönster mot norr. Allt detta i ett fantastiskt rum som först var ett persedelförråd, sen tryckeri, konstnärsateljé och nu foto/matstudio. Vi har underbart vackra fönster, högt i tak och ett gammalt snyggt slitet betonggolv. Allt detta beläget i Eklundshof i Uppsala.

Här i studion gör vi massor av recept och matbilder för tidningar, kokböcker, reklam. Jag gör också mycket bilder med växter här. Vi planerar för fotoutställningar, pop-up middagar, kokboksförsäjning, loppis av rekvisita, matlagningskurser med Liselotte och andra kockar och massor av annat.

Vi vill också hyra ut studion och köket till andra som behöver ett fint kök och fin studiodel att fotografera eller filma i. Vi har mycket rekvisita och fina bakgrunder.

Förutom allt det snygga är studion också väldigt praktisk. Den ligger i markplan, den är stor, vi har gratis parkering precis utanför, det finns en lunchrestaurang bara 100 m från oss. Kommer man körande från Stockholm behöver man inte ens köra in i Uppsala. Välkomna hit!